hemma!

hej, 
angående mitt egna lilla uppdrag så får det vänta tills imorgon. Det är kål svart och jag behöver ljuset från mitt fönster för att fixa de bilderna som jag ville!
Annars så kom jag hem får kanske två timmar sedan.
Sitter i mitt rum med datorn och funderar över på vilken buss jag och albin ska ta imorgon för att ta oss till farmor..  7:an tror jag, aja!
Tack så mycket för frågorna jag har fått av er. Jag svarar på de på fredag. Och om ni vill fråga mer så kan ni få ställa era frågor i detta inlägget!
Kram
 


hej sista oktober

Hallåja!
Idag är det sista oktober. 16 dagar kvar till min födelsedag , weeehooo!! Längtar så sjukt mycket. Idag ska jag åka hem.. Både kul och inte kul.. När jag kommer hem har jag gett mig ett eget uppdrag. Jag ska fota jätte mycket!! Får se om jag gör det eller inte.. Beror på hur mycket energi jag har! Men jag tror jag orkar. Vi hörs!
Kram



Mys

Sitter och kollar på tv och käkar vindruvor och godis . Morfar ska sätta på en film som Albin och han hyrde igår. Glöm inte frågestunden om ni skrollar ner lite!
Ha det bra!
Kraaam



Bio - check!

Nu har vi varit på bio. Filmen var jätte bra! Fast lite läskig vid några tillfällen..
Men annars var den bra! Nu sitter jag i bilen på väg hem. Ska nog inte göra något speciellt , kanske gå ut och fota? Ska bli tråkigt att åka hem till Helsingborg imorgon , kommer sakna Göteborg! Fast det kommer ändån bli skönt att träffa alla igen. Ha det bra , vi hörs!
Kram



Bio

Snart ska vi till bion , ska bli riktigt kul! Ska försöka uppdatera lite mer nu på lovet hade jag tänkt. Ha det bra , kramar!



Frågestund

hej.
Jag har fått frågan om  jag kan göra en ny frågestund.
Det kan jag så jag gör en  ny frågestund nu!
Svarar inte på onödiga frågor.
Fråga på!


Godmorgon tisdag

Godmorgon
Ligger i min säng och spelar hay day på telefonen. Det spelet är sjukt kul! Funderar på att gå upp och lägga mig i soffan och sen äta lite.. Igår var vi på Frölunda torg , jag fick en krage av fusk päls. Den var jätte fin! Sen köpte vi min födelsedags present i förväg som var ett fake liberskin skärp! Blev jätte glad för sakerna. Idag ska jag , Albin och morfar på bio och se " modig ". Känns konstigt att man ska gå på bio i Göteborg istället för att gå på bio i Helsingborg. Nu kommer jag inte på något mer att skriva , så.. , ha det bra!
Kram



Morfar

Hej
Har det verkligen jätte bra här i Göteborg! Igår var vi på natur historiska museet och idag har vi varit på universum! Riktigt roligt!! Nu ska vi åka till Frölunda torg , det är ett shopping center. Jag och Margareta ska kolla på kläder och smink och sånt, och Albin och morfar ska kolla på leksaker och sport saker. Ser fram imot det! Men nu ska vi gå ner i hallen och klä på oss för sen åker vi!
Kram

P.S jag kommer hem på onsdag tror jag och fast att ni skriver " KOM HEM, jag saknar dig " så kan jag tyvärr inte komma hem. Detta gäller mina kompisar, saknar er! <3



Har tråkigt

Hejs!
Sitter i bilen och har verkligen JÄTTE TRÅKIGT!!! Man kan ju inte göra så mycket.. Men jag redigerade några bilder i telefonen , alltid lika kul! Vi här framme om kanske 45 minuter. Ha det bra!
Kram



Mot Göteborg

Hejsan
Jag sitter i bilen påväg till Göteborg.
Jag och Albin ska vara hos vår morfar! Det ska bli riktigt roligt! Fast jag kommer sakna alla underbara kompisar.. Nu är det ju HÖSTLOV, så sjukt kul! Men vi hörs!
Kram



puma utförsälningen

hej , igår var mamma på puma utförsälningen. Fick dessa skorna , nya hoppreps skor och underkläder! Vad tycker ni om de ?
Kram


kor

                            
Jag kör på både färgade och svart vita bilder! Men vad tycker ni om bilderna? Själv är jag ganska nöjd med dom..
Kram


Spanska

Heeej
Idrotten gick väldigt bra faktiskt , basket!
Nu börjar min spanska!



Idrott

Tjao,
Vi sitter i omklädnings rummet och ska ha gympa nu!
Oj, nu börjar vi..
Kram



yellow autum

Två bilder som jag verkligen äääääälskaaar som jag tog när jag var i småland! Vad tycker ni om bilderna?


Maja och Moa

Hejhej.
idag har jag varit i skolan. Har bland annat haft NO- prov , det gick väll ok.. Tror jag kan ha 3-4 fel! Men det får jag leva med. Efter skolan var jag med Maja och Moa. Vi hade jätte kul! Fast Moa ( http://moaelisee.blogg.se ) skulle gå hem halv fyra :( Men när Moa hade gått fotade jag och Maja lite bilder. Men annars nu på kvällen har jag inte gjort så mycket! Ska snart sätta mig framför tv:n och kolla på bonde söker fru!
Kram

Knasbild på mig och Maja



renovering pågår..

ja, jag låter rubriken tala! Så det kan se helt kaos ut men , men!


Hjälpt Isabella

Hej
Idag har jag varit med Isabella. Och jag hjälpte henne att göra en blogg! Så det har jag hållt på med nästan hela kvällen. Hoppas att hon blev nöjd! Men imorgon ska jag vara med Elin för att vi ska träna ,men ha det väldigt bra så hörs vi!
Kramar ♡☆



.

Nu ska jag äta och sen kommer elin till mig! Sen klockan 6 ska jag träna. Det ska bli sjukt skönt!
Men vi hörs!
Kram


albin

Sötaste lillebror


Hemma från Småland

Hej,
nu är jag hemma från Småland. Det har verkligen varit en jätte mysig helg.
Vi var ju där med våra grannar! Jag och Michaela har fotat varje dag och jag har jätte många bilder jag ska redigera nu! Så ha det bra!
Kramar


Packar..

Heeeeeeeej.
Sitter och packar det sista! Jag ska iväg , men jag berättar mer om det sen.
Ska bli sjukt kul!
Nu sitter jag och diggar musik , smsar och ja , jag packar ju också!
Men om jag inte bloggar så vet ni varför! Ha det jätte mysigt.
Kraam


Kultur resa

hejhej.
Idag har vi haft kultur resa. Det är när man delas in i grupper ( jag var med kevin , sebbe och nadja) och sen får man ett papper där det står till vilka ställen man ska till.
Och när man kommer dit ska man hitta ett "ord".
Och man skulle ta sig dit med buss. Så vi fick en biljett som vi skulle resa på.
För oss gick det oväntat bra faktiskt! Vi visste vilken buss vi skulle börja med att åka och sen var det bara att läsa på buss tabellerna.
Det längsta vi satt på en buss var nog en kvart!
Men det var så sjukt roligt! Vi träffade Paula också , kul!
Så alla i klassen skulle till olika ställen. Men man skulle till 4st ställen i varje grupp!
Vår lärare sa att man skulle vara tillbaka klockan 14:00.
Men vi vi var klara 11:00.. Så jag var redan hemma 11:30!
Men det har verkligen varit en jättebra dag!
Hoppas att ni också har haft det bra!
Kram


Information om EBBA

Ebba, Ebba Ebba..
Du sköter dig inte i skolan..
Du slåss & snackar bort tiden.
Hamnar i slagsmål hela tiden & cyklar Ä utan cykelhjälm.
Ja, med andra ord.
Du är elak,
Du sköter inte dig,



MEN ALLTSÅ NEJ, JAG SKÄMTADE
PUSS EBBA BERGLUNDH
INGET AV DETTA ÄR SANT, PÅ RIKTIGT
MEN ALLTSÅ DETTA VA PÅ SKOJ, SÅ TA DET INTE PÅ ALLVAR FÖR ATT JAG VET ATT EBBA INTE SKULLE GÖRA DETTAAAAAAAAA

/ Ebba berglundh

Älskar dig <3



Hallonsaft

Är utanför ebbas klassrum och väntar på att hon ska sluta! Vi ska ha fame snart och jag och Moa laddar med hallonsaft!
Kraaaaaaam



Godmorgon

Hej
Borstar tänderna just nu.. Ska cykla typ nu! Jag ska försöka blogga i skolan sen!
Kram



autum collage

Följ mig på instagram @ebbamatiilda



Uppdateringen

Hejhej.
Jag skulle bara säga att jag kommer kanske inte blogga jätte mycket för att jag är ju i skolan och så!
Men jag ska verkligen försöka att blogga när jag kan!
Kram


filmkväll igår

            tjenare!
Igår hade Johanna och Malin filmkväll. Sjukt kul! Vi åt tacos , kollade 3D film , åt godis och spelade kort.
Der var verkligen sjukt kul! Sitter och kollar på tv just nu. Jag bloggar sen!
Kramar
 


hold on , be strong , and remember life goes on

bild från småland
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hejhej,
idag har jag varit i skolan som vanligt , det hände inget speciellt! Efter skolan cyklade jag och Ebba hem till henne. Sen runt halv fyra cyklade jag hem för att hon skulle till Liva ( hennes kompis ) för de skulle träna.
Hemma hos ebba satt vi vid hennes dator och gjorde lite allt möjligt..
Tror jag ska gå ut och fota lite nu , det är ju så fint väder , men det är kallt :/
kramar


woop woop , haha kom inte på någon rubrik :P

hihi, lite knas bild
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hejhej,
Idag har jag varit med Ebba , Isabella och Maja. Vi var hos Isabella och spelade Just dance typ hela tiden. Det var så sjukt mysigt! Sen cyklade jag hem runt halv 5. När jag kom hem kollade jag på tv och pratade lite med mamma. Just nu sitter vi och kollar på bonde söker fru. Han med kamelerna är min favvo, haha!
Ha det jättebra!


Vinterskor

Skopunkten - 399kr
 
Är verkligen käääär i dessa skorna!


Mormor 70år

Grattis mormor!
Har precis kommit hem från mormor! Vi överraskade henne med frukost. Så vi gick upp klockan sex ungefär! Trött är jag verkligen , men det värt det. Ska snart hoppa på cykeln och cykla till skolan. Ha det sjukt bra!
Kram



Glömsk är jag

Hej
Asså jag bloggade inte igår , jag glömde det! Minus i kanten för mig.. Men jag har en ursäkt , Albin köpte en hamster som heter kiwi ( kallas även Frans kiwi ) han är så sjukt söt. Men idag har jag varit i skolan som vanligt! Det kändes lite tomt utan min lilla energi kick Moa, jag saknar dig super mycket! Men hon kommer nog imorgon. Annars efter skolan så gick Elin hem till mig , så när jag kom cyklandes in på min gata satt hon på trottoaren och väntade. Sen åt vi hamburgare och jag lyckades övertala henne till att hänga med på hopprepet idag ( hon har gått där innan med mig ) Så vi hoppade lite också. Sen träningen gick väldigt bra! Men min ena tränare hade glömt nycklarna så vi fick stå i en halvtimme ute i det kalla vädret och vänta på att få börja träningen.. Men sen efter träningen körde Michaelas mamma oss hem och jag har precis ätit och tagit ett bad. Så nu ska jag fixa mig och sen ska jag gå och lägga mig , är jätte trött efter träningen.
Oh, detta blev ett långt inlägg , haha!
Ha det jättebra!
Kram

En bild på mig och ebba när vi var i aulan.



Söndag kväll

 
hej.
Träningen var verkligen super bra. Vi började med en vanlig uppvärmning och sen fick jag , Mathilda och Cecilia hoppa på luftkudden för att det gör bättre balans och något sånt sa min tränare. Och sen så är det ju så att om man hoppar hopprep när man är lite äldre måste man göra gymnastik också. Så vi fick börja öva lite
idag. Men mina hjulningar liknar.. en kamel som försöker hjula, haha nä men något
åt det hållet. Och helt plötsligt så kom Stella in. Hon satt typ på sig några strumpor och satt 
och kollade på oss medans hon tog på sig. Och sen kom maja in, precis som jag trodde! Sen efter
träningen körde mamma mig och Michaela hem. Och pappa hade gjort hemma lagade hamburgare , MUMMS! Och nu har jag precis tagit ett bad och ska börja stänga av datorn och läsa en bok om 
kameror. Ha det jätte bra och sov gott!
Kram

 


Träning snart

Just nu sitter jag och Michaela i bilen påväg till hopprepet. Jag vet om att Maja har hand om småbarnen idag så jag träffar nog henne där! Jag ska försöka blogga lite senare efter träningen som slutar klockan 8, så det blir typ isåfall ett nytt blogginlägg runt halv 9! Ha det jätte bra så länge!
Kram ebba



Elliot

Canon EOS 1000D 50mm ( Lisas objektiv )
 
Denna unge är ju bara sötast!


Söndag morgon

Åh , jag är verkligen super sugen på jordgubbar!
 
hejhej
Igår var det verkligen super mysigt! Vi kollade på film , åt MASSA med godis , Lisa hjälpte mig med lite saker i photoshop och annat mysigt! Just nu så lånar jag lisas dator och surfar runt lite.. Tänkte
att jag kunde blogga lite. När jag kommer hem måste jag verkligen plugga på min
engelska som är till imorgon! Känner att jag behöver läsa igenom det igen. Asså helt seriöst , alla mina inlägg
blir typ bara att jag liksom typ först berättar jag om något och sen börjar jag berätta om något annat.. Själv kan jag inte förstå riktigt varför jag skriver så , menmen. Det känns som om det blir lite
rörigt.. Men jag ska försöka bättra mig , haha!

kram ebba


Godis är gott

Ligger i Lisa och Simons soffa och kollar på tv och äter godis. Lisa nattar Elliot och Albin och Simon spelar FIFA 13. Vi har köpt pizza , hyrt film och köpt super mycket godis ( 150kr ). Jätte mysigt! Nu ska jag fortsätta kolla på tv.
Kram



Höst

Hej
Känner att det verkligen är höst nu! Var på väla innan idag med familjen och köpte ett par nya vinter skor , jag ska lägga upp bilder på dem imorgon. Just nu sitter jag i bilen på väg till Lisa, Simon och Elliot. Jag och Albin ska sova där för att mamma och pappa ska till några kompisar. Båda jag och Albin tycker att det ska bli super mysigt! Vi hörs! Ha det bra!
Kram

Bild sen innan idag när jag och Albin fjantade oss , haha!



Fredag morgon!

Tja,
Igår hann jag inte blogga fler inlägg , det får bli en utmaning nästa gång ;) Men nu ska jag äta frulle. Och sen halv åtta ska jag möta upp lite kompisar ( bla Moa ) och sen ska vi cykla till skolan tillsammans. Dagens klädval kommer upp sen! Ha det jätte brau!
Kram



HIF

Kollar på HIF just nu. Så jag bloggar sen!
Kram



jag lever

hej.
Jag har inte bloggat på jätte länge känns det som! Men det var typ i Lördags jag bloggade senast , haha.
Sitter i mitt rum på golvet just nu och ska fortsätta hänga upp mina ny tvättade kläder på galgarna! Ska försöka blogga MINST 2 gånger till idag , utmaning! Men ni få ha det bra!
Vi hörs , kanske sen.. Man vet aldrig om det kommer upp ett till inlägg ;)
kram


Moa

hejhejhejhej.
Idag har jag varit med Moa ( http://moaelisee.blogg.se ) Vi hade fotodag idag. Jätte roligt faktisk. Men vi gick bara runt kvarteret! Det blev några bilder iaf. Nu sitter jag och kollar på tv med Albin och Lillo ( min kusin)
Vi hörs!
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus