Godmorgon

Vaknade för någon timme sedan och nu sitter jag i min säng med datorn och läser bloggar.
Sen kom jag på att jag hade en egen blogg som jag kunde blogga ifrån , haha!
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag , men jag ska nog va med Ebba men hon svarar inte i telefon eller på sms så jag måste få tag på henne så det blir nog lite senare!
Jag är verkligen sugen på en ny kamera! Fast att jag köpte min kamera för inte så länge sen så är jag verkligen jätte sugen på en ny! Kollar på Canon EoS 550d , moa köpte den igår. Den var jätte fin!
Men nu ska jag fortsätta läsa bloggar , kolla kameror , och försöka få tag på ebba!
Ha det jätte bra!
Kram Ebba


Lördag kväll

Sitter i min säng och surfar runt lite, kollar kameror.
Är ganska så trött, så jag ska snart gå och lägga mig.
Planerna för imorgon är nog att va med Ebba. Jag bloggar mer imorgon!
kraaaaaam
sommarbild


Dagens klädval

tröja - gina tricot  byxor - h&m
 
Det blev några ljusa och några mörka bilder, men det får ni leva med!
Hope you like it!


mys lördag

det fick bli någon bild, hihi.
 
hej
Idag vaknade jag halv nio. Sen var det upp och hoppa för Albin skulle spela match. Det blev 1-1 tror jag , jag kollade inte så mycket för jag lekte med Albins kompis lillasyster Kajsa. 
Sen åkte vi hem och åt frallor och så. Sen kom Kajsa till mig igen och lekte lite, vi åt cupcakes och lite så.
Nu sitter jag i min säng och kolla ut genom mitt fönster, regn. 
Nu ska jag läsa lite bloggar och surfa runt lite..
kram ebba
 


flowers

 


Morgoninlägg

Godmorgon.
Idag hann jag med morgon inlägg. Men nu måste jag stänga av datorn och fixa det sista innan jag hoppar på cyklen och cyklar till skolan. Vi hörs!
kram ebba
 


plugg

tjaa!
Här sitter jag och pluggar engelska, no , matte och so. Jätte tråkigt! Men man måste ju göra
sina läxor och plugga hemma annars har man inte bra möjligheter i framtider. Och nu får jag ju betyg.. Nervös!
Men nu får jag fortsätta!
kram ebba


never say never

Canon EOS 1000D 18-55mm , Av F5.6
 
Tog lite "ovanliga" bilder med självutlösaren idag. Men jag kände för att fota med jag var ju sjuk så jag ville inte ta självporträtt. Men jag fotade iallafall mig själv! Idag har jag framkallat 100 bilder till mig fotovägg som jag ska göra , ser fram imot när fotona kommer i brevlådan, hihi. Nu ska jag snart äta och tänkte sätta mig och göra lite läxor. Sen är det X-factor och sen ska jag kanske kolla på svenska hollywoodfruar.
Have a good time!
kram ebba


-rubriker är inte min grej-

hejhej,
idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår. Ska förmodligen till skolan imorgon. Annars idag så gick jag upp halv åtta. Sen kom mormor klockan halv 2 och gjorde pankakor, mumms!
Sen har jag mest tagit det lungt! Hoppas att ni mår bra!
kram ebba


Stolt

Jag känner mig stolt nu! Jag har fått upp 7 inlägg idag ( om man räknar med detta) . Rekord på denna bloggen! Men nu ska jag stänga av datorn och försöka sova lite.
kram ebba


Vackra Helsingborg

Det blev några bilder från hamnen och två stycken från stan. Passar på att lägga upp bilderna nu när jag är sjuk!
Kram ebba


Elliot

Hittade gamla bilder på Elliot som jag fixade precis. Så söt! Han har blivit så stor nu!
 
 


Water



dreamcatcher



X-factor

hej , igen.
Nu tänkte jag kolla lite på X-factor för jag kollade inte på det igår för jag tränade! Men jag har precis ätit och mår lite bättre. Får se om jag bloggar mer sen!
kram ebba
tog bara någon bild!


Sjuk

Hej ,
vaknade inatt av att jag hade jätte ont i huvudet som jag har. När jag vaknade nu på morgonen kände jag likadant. Så nu har jag nästan precis vaknat. Fast jag var uppe och åt frukost innan, men sen somnade jag igen! Så det blev ingen skola idag som jag hade längtat efter , träffa alla igen och så. Ville bara säga att om jag har orken till att blogga så ska jag försöka fixa det!
Kram ebba



Godmorgon

Tja,
Vaknade för en stund sen och nu sitter jag i soffan med mitt täcke och kollar på MTV. Idag ska jag nog möblera om på mitt rum + försöka övertala mamma att vi kan åka till ikea för jag har en sak jag vill köpa till mitt rum där. Och om jag hinner sen ska jag baka muffins! Om jag fixar klart mitt rum idag så kan jag göra ett videoinlägg och visa mitt "nya rum". Nu ska jag fortsätta kolla på tv , så ha det bäst!

kram ebba



" nu är det fredagsmys! "

Heeeeeeeeeeej!
Fick precis en påminnelse av jossan att jag inte hade bloggat idag , haha! Jag har tillbringat min eftermiddag med Ebba. Vi hade jätte roligt! Nu ska jag kolla på tv och äta godis , gött! Hoppas ni får en bra fredag
kram ebba

Bild på mig och Ebba sen idag , hihi



Snabbinlägg

Hinner inte blogga mer idag. Bloggar imorgon! Ha det jätte bra och sov gott!
kram ebba


Studiedagen

hej.
Tänkte berätta vad jag gjorde i onsdags när jag hade studiedag!
Jag var med Ebba och Philip. Jag mötte Ebba klockan halv tio kanske, sen cycklade vi hem till mig och kollade på film. Sen frågade Philip om han fick komma när filmen var slut och det fick han! Medans jag och ebba väntade på Philip fjantade vi oss framför självurlösaren, haha. Men det var så himla roligt! Det som var tråkigt var att Moa inte kunde vara med. Sen klockan fyra åkte jag och mamma till väla och jag köpte en tröja och ett par jeans på h&m.
Nu ska jag hoppa i badet och sen måste jag städa mitt rum.. Men jag bloggar om en stund!
kram ebba
 
 


19/11 2006 - 17/9 2012 ♡

Kommer alltid älska dig av hela mitt hjärta!



Kattungar


hej , igen.
Visst är det söta? Vad tycker ni?
kram ebba


Kräftskivan


hallop.
Jag har sovmorgon till 9:20 idag . Så jag tänkte lägga upp lite bilder! Jag hittade bara två bilder , tyvärr. Men nu ska jag lägga upp bilderna på kattungarna , de är så söta! Ha det bäst!
kram ebba
 


Förbredning av kräftskiva


Heeeeej.
Kom hem från Småland idag! Vi har haft super mysigt där. Kräftskiva , kollat på kattungar och massa annat mysigt! När jag kom hem skulle jag träna. Så jag har nästan precis kommit hem fast jag har hunnit kollat lite på tv,och badat! Här får ni se bilderna från " förbredelsarna " på kräftskivan! Ni kommer också få se själva kräftskivan. Nu ska jag nog krypa ner i sängen och försöka sova lite.. Har en jobbig dag framför mig imorgon , jag kan berätta varför imorgon. Men ha det bra och sov gott!
kram ebba


Jag och kameran ska iväg

hejsanhoppsan!
Kunde inte blogga igår :( , min app på mibilen fukade inte! Men ni får ett inlägg idag iaf. Ska åka till Småland om några minuter , bilen väntar.. Men om jag inte bloggar så vet ni varför! Ha det bäst!
tog en liten snabb bild precis , hihi.
 
kram ebba
 


Min dag idag

Hej
Idag har jag varit i skolan. Första lektionen var Fame , dans. Riktigt kul var det! Man lärde sig väldigt snabbt , men vissa dans steg var lite svåra.. Efter skolan var jag med Filippa. Vi hade verkligen jätte mysigt! Sen när jag kom hem slappade jag lite och nu städar jag lite på mitt rum. Kände att jag behövde en paus från städandet så jag tänkte , varför inte blogga lite? 
Planerna för imorgon är nog att vara med Filippa! Ska snart sätta mig och kolla på "bonde söker fru" , jag tror det börjar idag.. Jo , det gör det nog! Men vi hörs imorgon. Kan kaaaaanske slänga in ett inlägg lite senare eller i morgon bitti! Men det kommer självklart ett inlägg imorgon under dagen! Men ni får ha det så bra så ska jag gå in och lägga min i soffan , men först måste jag städa klart.. Men ha det bra!
 
kram ebba


Mys med mamma!



Det regnar..

Hejhej
Det blev ingen bloggning i pausen på X-faxtor igår, jag hann inte riktigt.. Men för en timme sen cyklade jag och Moa hem i regnet. Det fullständigt öser ner! Nu sitter jag och kollar på tv och bloggar från mobilen. Men jag bloggar mer lite senare , det lovar jag!
Kram Ebba




Halloj.
Här är lite av de bilderna jag tog innan. Det blev en blus och ett par vita jeans istället! Men har ni märkt det? Jag har en ny design som jag älskar! Vad tycker ni ? Men nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner tills X-factor börjar! Ha det bra så länge så kanske jag bloggar i reklamen på X-factor!
kram ebba


Måndag

Hej
Idag har jag varit i skolan. Kul att träffa alla igen efter helgen! Men jag är foto sugen nu.. Ska nog klä på mig lite roligare kläder än ett bara gympa shorts och en t-shirt. Självutlösaren here i come!
Men då kommer det kanske upp lite billder sen , haha.
Saknar cypern!
 
kram ebba


Skrev fel..

Heej
Jag skrev fel i förra inlägget. Vi ska till pappas moster! Ville bara säga det ;)
kram ebba



Facetime med ebba

Hej.
Just nu sitter jag och albin och facetimear med Ebba. Vi ska snart iväg till pappas kusin. Det ska bli jätte roligt! Jag bloggar mer sen! Bjuder på nån bild när vi facetimear!


kram ebba och albin ( och ebba på facetime )


Sjuk och konstig header.

hej.
Bloggade inte igår för jag är sjuk.. Är hemma idag också men jag mår bättre idag! Bara lite ont i magen idag. Jag försökte fixa min design lite för jag tyckte det behövdes , och jag vet att jag har bytat typ hela tiden men nu känner jag mig nästan nöjd utom att min header ser helt knäpp ut! Jag får inte bort den andra! Men jag ska försöka fixa det! Nu ska jag krypa ner i soffan med mitt täcke och kolla på tv. Jag bloggar mer om en stund!
kram ebba



Robinson

      hej
Just nu sitter hela familjen och kollar på Robinson. Han robban är ganska så rolig faktiskt! Idag har jag varit i skolan och sen har jag och Astrid varit hemma och gjorde läxor osv. Har precis kollat igenom mina gamla bilder, det är säkert 3000 , lätt , kanske mer! Men nu ska jag fortsätta kolla på robinson!

kram ebba


Finaste Ebba





Canon EOS 1000D 18-55mm
 
Finaste du! Just nu sitter jag och Ebba här. Men jag ska följa Ebba en bit nu för hon ska hem och sen ska jag träna! Hoppas ni gillar bilderna!
kram ebba


You are amazing , just the way you are <3



Jag är världens lyckligaste.



Vackra Moa!

 
 




Canon EOS 1000D 18-55mm
Vackraste Moa! Jag sminkade Moa med endast maskara och vatten! Känner mig ganska så stålt faktiskt! Men vi ville fota ledsamma men ändån glada bilder. Vi tog bilderna nästan precis men nu ha Moa cycklat hem :/ Hoppas ni gillar bilderna! Klicka in på Moas blogg också: http://moaelisee.blogg.se
 
kram ebba!


vackra fredriksdal!










Härom dagen var hela familjen på Fredrikstal. Vi hade det riktigt mysigt! Kameran fick följa med ;)


kram ebba


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus